Buggisarna

Sorry lill pigan, menade inte att alla var samlade och jag har inte glömt bort dig min lilla piga ; )

Se nedan - min man och jag i action efter sex kurstillfällen.....



Har börjat kurs i BUGG.... 10 års tjatande lönade sig till slut, mycket skoj, lite svårt att komma ihåg alla steg men det artar sig.

Fnissar lite för mig själv på kursen, ska man på premiär dansen räkna för sig själv - fram och bak och dra och tryck (det är termerna vi kör) men skoj är det och jag tror min man också tycker det  ; )

En annan rolig grej, hela vår familj ska åka utomlands, resmålet blir Side i Turkiet. Det som är skoj är att vi fick alla barnen med oss samt en bonus kille.

Vi ska bara sola och bada, fast med sola, jag älskar att ligga och pressa.

image16

Visst ser det härligt ut....

Nej, nu ska jag ta en tur med motionscykeln, hur kul är det på en skala 1 - 100 men ska det bli beach 2008 så är det bara och sitta och få ont i rumpan.

Natti, natti

En underbar helg

Nu har min dotter också skaffat sig en blogg, mycket intressant för en mamma....

Vilken helg jag har haft, helt underbart.... idag hade vi bara ett barn hemma??? vilket är väldigt ovanligt, vi tre tog premiärtur med skoter.

Nu måste jag ha ett litet utlägg angående skotrar... min man kommer inte att bli glad men varför ska "mannen' i familjen ha den bästa, snyggaste och skönaste skotern???? han bara flöt fram i spåret som en annan gud, en annan studsa fram... fick sedan prova dundermaskinen och vet ni den hade till och med värme i handtaget???? vilken kvinna behöver det???? nej, tacka vet jag min gamla pärla....

Nog om gnäll, vi stannade till i Kissansaari och fikade, solen sken och allt var helt underbart....

Efter skoterturen så tog jag och min man skidorna och for ut på spåret, det gick inte länge så fick jag ont som vanligt i benhinnorna, har köpt på rekommendation av personal från sportaffären inlägg som gick på åtskilliga hundralappar och blir helt förstörd när jag bara kunde köra några meter så var det färdigt åter igen.

Det är skate jag försöker åka, det har varit min dröm i ett flertal år och när jag fyllde jämnt så fick jag ett par av min älskade man (han med handvärmare på skotern) men varje gång jag åker så bränner det som eld i benhinnorna, har provat allt, är det någon därute som har ett bra tips så hör gärna av er.

Jag har precis hämtat hem mina döttrar, de har varit i Norge och spelat fotboll, måste säga att det har varit väldigt tyst här hemma... Skönt att alla är samlade

Nej, nu ska jag till bastun, min oas

Godnatt ; )

RSS 2.0