Det var ett bra tag sen

Oj, vad det var länge sen jag varit in o skrivit, tänk vad tiden går fort.... och vilket skitväder vi har

Idag var min lilltjej för första gången till frissan och klippte sig, hon blev kanonfin det är annat är morsan´s karvande ; )

Inte är det någon billig historia o gå till frissan, ganska skönt när barnen är små, antingen kör man med rakmaskinen (förstås på pojkarna) eller pottfrisyr på tjejerna. Alla mina tjejer har haft "pott" frisyr hela deras småbarnstid. Förklarade åt en av tjejerna varför, en tidlös frisyr som är lätt för en icke så duktig hårklippare som jag men jag tror de kommer att hemska minnen av den...

Jag är ganska stolt över mig själv, nej jag har inte kommit igång med någon träning utan jag har målat hallen, det blev kanonsnyggt, jag måste säga att det blev skitsnyggt.

Det blir dyrt om man ska måla eller tapetsera, man behöver ju nya saker som passar färgen.. så jag var till Jysk o hämtade en gigantiskt stor vit spegel, mmm ursnyggt.

Äldsta dottern följde med för att jag skulle orka bära den till bilen, men jag tänkte inte till som vanligt, betalade spegeln och tillsammans med flickan baxade vi ut den (efter många om och men, barnen är ju så svaga idag??) Problemet kom när vi skulle ta in den i bilen, hade inte kommit ihåg att ta kombin... vilket tjorv innan vi fick in den, den var ju som sagt var ganska så stor (större än mig). Det slutade med att vi till slut fick in den utan att krossa spegeln (det hade ju inte varit konstigt om den spruckit) vi var tvungen att placera den tvärs genom bilen vilket resulterade i att Fia fick klämma in sig i baksätet ;) Nämnde åt Fia att hon måste komma ihåg hur roligt det är att åka o handla med sin mamma....

När man har barn så får man då verkligen höra allt möjligt, och helst på de mest olämpliga tidpunkter... Nu var det inte på någon olämplig tidpunkt.

Jag låg som vanligt och vilade, jag gillar som sagt var soffan. Mina minsta barn låg bredvid mig och höll på att känna på mina ögonbryn och drog med fingrarna fram och tillbaka över brynen. Till saken hör att jag inte är så noga med mitt yttre, alltså jag är inte alltför flitig på att plocka brynen och de får växa ganska vilt...

Ligger alltså där i soffan och myser och de håller på med mina ögonbryn och jag känner att speciellt känner mitt emellan brynen, där vart det hade kommit ngr ovälkommna strån, Oliver säger till Wilma - det ser ut som McDonald´s.... (deras logga) Hajar ni.... Det behövs inte mycket för att knäcka en mor ; )

En av mina tjejer, Caisa är en riktigt hejare på att fota, hon fotar allt och då menar jag allt, mat t ex en gurka i närbild, ett popcorn, snö, ögon etc.

Här får ni se ett litet prov på det, förresten så är det hon som tagit bilden på elden i ett tidigare inlägg.

image9

Nu ska jag iväg på lägenhetsvisning, ska titta på 2 lägenheter till min son eftersom han själv har Em, det ska bli spännande och roligt att han ville att jag skulle gå och titta på dem.

Hoppas det inte blir så länge till nästa inlägg för jag tycker det är riktigt roligt att skriva...

RSS 2.0